Recensioner

Sagt och tyckt om Svensktoppskalaset

”Succeshowen som berör! Inte ett öga torrt…! Skratt, tårar och magi!”

”SUCCE – En bländande föreställning! Oförglömlig kväll!” + + + + +

”Ett lyckorus av hits och paradnummer! Strålande!”

”Hjärtlig underhållning på högsta nivå!”

”Klockrent!!! + + + + + Det bästa på en svensk musikscen någonsin!”

”Det bästa vi har hört någonsin. Vi skrattade och grät om-vartannat hela kvällen. Så berörande, så roligt och en fantastisk kombination av artister”

”Gott folk! Jag har lyssnat på Svensktopps-Kalaset ikväll på Härnösands Teater. En bländande föreställning och oförglömlig kväll med Christina Lindberg, Agneta Olsson, Peter Grundström, Thorleif Torstensson och Lasse Sigfridsson. Samtliga musikanter av världsklass! Bländande +++++!!!”

”Det här är musik för vanligt folk! Vi kommer på nästa konsert! Ses på onsdag i Umeå!”

”Måste bara få säga: Sååå fantastiskt! Vilken show! Jag har inga ord! Kan ni komma hit fyra gånger om året? Och på varje stadsfestival”

”Vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Vi hade kunnat suttit kvar hela natten. Vilka fantastiska låtar och underbara svensktopps-artister”

”Vilken fantastisk föreställning. Man får allt här! När kommer ni tillbaka? Ni fattar inte hur bra detta är! Snacka om superproffs”

”När du, Peter Grundström, berättade om när du skrev ”Till min kära”, och att orden bara ramlade ner från himlen, storgrät vi. Och när Agneta sjöng ”Världen är din” och sa dom fina orden innan, fortsatte tårarna rinna. Magiskt, en sån fantastisk afton! Tack för en underbar show på hemmaplan Folkan i Ö-vik”

”En magisk konsert! Man ville aldrig att kvällen skulle ta slut! Vi hade kunnat stanna hela natten”

”Men vilken höjdare! Vi är knockade! Och vilken final sen. Det hade vi inte väntat oss! Vilken brakfinal! Showen bara fullständigt exploderade! Detta var magiskt!”

”Det bästa vi har varit på! Äntligen får vi se er Agneta & Peter, tillsammans med dom andra stjärnorna. Ni är verkligen fullfjädrade artister och först nu förstår vi hur stora ni är och vilken kapacitet ni har. Vi har inte förstått det! Tack för en makalös konsert alla i Svensktopps-Kalaset!”

”Ni verkar ha så roligt tillsammans! Er värme och kärlek nådde oss alla! Tack för en fantastisk show! Förstklassig underhållning!”

”Tack Agneta & Peter, som gjorde det verkligt och givetvis alla på scenen (underbara musikanter, härligt ljud o ljus) för goa Svensktopps-Kalaset, och en otroligt ljuvlig publik som vi fått att sjunga med, jubla, stå upp i bänkarna, klappa takten och leva med oss från lugna ballader till ruggigt sväng i svensktopp, country, schlager och dansband. Hoppas att ni är lika lyckliga som vi!!! Nu ses vi nästa vecka igen! Kom!”
Thorleif, Christina och Lasse

”Såg Svensktopps-Kalaset på hemmaplan i Örnsköldsvik. Vilken höjdare! Slår t.o.m Björn Skifs. Kanonkväll!”

”Vilken kväll Svensktopps-Kalaset!!! Magiskt!”

”Det var verkligen kanon! Vilken stämning! Man deltog helt och fullt och det var allsång hela kvällen. Tack!!”

”Jätte-jätte-jättebra! Bland det bästa man har sett på en scen!”

”Svensktopps-Kalaset! Vilka suveräna artister och vilken hääärlig musik! En nostalgikväll av högsta klass! Magiskt bra!”

”JÄTTE-JÄTTESTORT GRATTIS till er allesammans! Vilken fantastisk fin upplevelse att få höra alla dessa fina välgjorda låtar live, i vårt Höga Kustens Örnsköldsvik, på Agneta o Peter´s hemmaplan. Må all denna fina, underbara Svensktoppsmusik leva för alltid! Bara Bäst-Bäst!”

”Vilken fantastisk kväll! Så himla bra av er alla! Låtar som både berör en och som man blir glad av. Och som vi klappade och sjöng med. Ett riktigt Kalas! Kram och TACK!!!”

”Vilken magisk kväll! Så kul att få dela den här upplevelsen med er. Lycka till i fortsättningen och kramar!”

”Tack Svensktopps-Kalaset! Här i Örnsköldsvik lyfte taket vill jag lova. Roligast var när Lasse inte hittade ut ur ridån. Vi skrattade så vi grät! ”

”Tack för en toppenkväll jag sent ska glömma”